Röd Press 2007

Här hittar du ett urval av artiklar som varit publicerade i Röd Press under 2007


Blattereablatter

Det har blivit för dyrt att få sin gräsmatta klippt i Sverige. Därför har den borgerliga regeringen fått en överordnad uppgift av sina kärnväljare: sänk priset på lågavlönad arbetskraft. Erik Berg guidar oss genom realisationen.

Läs hela


Omaromar

Nooshi Dadgostar
Det råder ingen tvekan om att muslimer och araber har pekats ut som de nya hotbilderna. Röd Press tog en fika med Omar Mustafa, styrelseledamot i organisationen Sveriges unga muslimer, och pratade om Danmark, terrorism och konsten att bygga en karriär på att hetsa mot muslimer.

Läs hela


Slutet på efterkrigstidenefterkrig

Ali Esbati
Det är sextiotvå år sedan andra värdskrigets slut. Sedan dess har vi levt i efterkrigstiden. Som i alla epoker har det pågått en kamp om historieskrivningen. När det gäller beskrivningen av andra världskriget i Västvärlden har den officiösa berättelsen – från högtidstalen till skolböckerna – gått hand i hand med en ännu starkare Hollywood bild.

Läs hela


Är du terrorist?terrort1

Vi har efter överläggningar med SÄPO bestämt oss föt att hjälpa till med att hitta terroristerna i det här landet. Är du terrorist? Då är det lika bra att lämna in dig med en gång! Är du fortfarande osäker? Gör Röd Press alldeles egna terroristtest och lämna in dig efter det.

Testet hittar du här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s