Nu söker vi nya skribenter, illustratörer, serietecknare och fotografer!

Är du en fantastisk skribent, en utomordentlig illustratör, en briljant serietecknare eller en genial fotograf? Då söker vi dig för att tillsammans med oss andra sätta ihop Sveriges i särklass bästa radikala ungdomsmagasin.

Tatcher

Röd Press är en tidning som skriver om samhället ur ett feministiskt och socialistiskt perspektiv och lyfter fram krafter som vill förändra. Vi intervjuar kända och okända artister, bjuder på politisk satir och driver med etablissemanget. I år har vi funnits i 31 år och tycker det är dags att ta ytterligare ett steg framåt i kampen mot kapitalismens och könsmaktsordningens skitsamhälle.

Vi är på jakt efter dig som kan ge Röd Press det där lilla extra. Ett fördjupande personporträtt, en knivskarp satirteckning, eller ett talande bildreportage från överklassens champagnefester. Kanske har du själv en bra idé på vad du vill göra, eller tar du emot uppdrag från vår redaktion.

Vi är en tidning som bygger på ideellt arbete, vi har vår redaktion i Stockholm, men våra medarbetare finns över hela landet.

Hör av dig på red@rodpress.nu och berätta vad du vill bidra med. Skicka gärna med/länka till smakprov så vi får en bild av vad som väntar.

Välkommen att vara med och göra Sveriges viktigaste ungdomsmagasin!

 

Annonser

2 kommentarer

Filed under Aktivism, Röd Press tipsar

2 responses to “Nu söker vi nya skribenter, illustratörer, serietecknare och fotografer!

  1. räv

    söker ni fortfarande? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s