Nytt nummer + EU Inifrån

200902_framNu har Röd Press 2 2009 landat från tryckeriet. Numrets tema är EU, och bland skribenterna återfinns Jens Holm, Hanna Löfqvist, Kalle Larsson och många fler. Vi granskar EU:s miljöpåverkan och brist på åtgärder, den inhumana flyktingpolitiken och det liv långt från sina väljare som EU topparna lever.

Vi har reportage från Palestina och Ecuador och bildreportage från Kuba. Vi ger oss in i kärnkraftsdebatten och tittar närmare på hur PR byråerna agerar i bakgrunden.

De skivaktuella Florence Valentin försvarar fildelning, och Promoe pratar om legalisering av graffiti, sin nya skiva och Konstfack.

I tidningen hittar du också en guide till hur man undviker IPRED och behåller sin personliga integritet även på ett än mer övervakat internet.

Vi hjälper dig också att få Johan Norbergs underbara världssyn, och guidar hur man bäst motverkar EU elitens påtvingade skräp.

EU-JensHolm-StorSom en EU extra följer även Jens Holms bok EU-inifrån med, om man tecknar en prenumeration. 200 sek för ett helår kostar det, och boken ingår. Hur man gör det? Bara att maila till red@rodpress.nu, skicka ett sms med ” UNGV RODPRESS + ” namn och adress” till 72550, eller höra av dig till

Röd Press
Box 12660
112 93 STOCKHOLM
08 – 654 31 00

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s