Röd Press startar förening och medmänsklig mail.

Det har inte varit lätt för våra politiker under de senaste åren. Spott och spe följer dem vad dom än hittar på. Sänker dom A-kassan och höjer avgiften för den, blir folk putta på det, och sen fick dom en massa skit bara för att dom ville massavlyssna folk litegranna. Vilken fot ska man egentligen stå på?

De egna partierna är inte heller till mycket hjälp. För hur ska en frihetstörstande liberal veta att han/hon helt plötsligt förväntas vara både rasist och för statlig kontroll av människors privatliv. Hur ska en gammal moderat kunna vänja sig vid att han plötsligt blivit arbetare i Sveriges nya arbetarparti, han som egentligen bara vill kalla sig för godsägare precis som förut. Och visst finns det än och annan centerpartist som fortfarande trivs bättre i den lantliga myllan än i storstadsdjungeln kring Stureplan.

Nej det är sannerligen en svår tid för våra makthavare. Just därför startar nu Röd Press, föreningen PRIS (politikers rätt i samhället), och samtidigt startar vi en ”medmänsklig mail” . Hit kan man som politiker  skriva in om man känner sig lite vilse och ledsen eller bara har funderingar kring livet och politiken i allmänhet. När mailet inkommit gör våra jourhavande medmänniskor sitt bästa för att hjälpa just dig med dina funderingar. Så till alla vilsna politikerskälar därute börja skriv så ska vi göra vårt bästa för just dig!

Skriv in till: prispolitikersrattisamhllet@live.com

Det går självklart bra att vara anonym.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s