Every Jan Is An Island

 

Jan Björklund och de andra övervakningshetsarna i alliansen har inte direkt gjort sig några nya vänner under hela FRA-affären. Till och med i de egna leden har det varit dålig stämning. Det är klart Jan känner sig lite ensam när folk säger elaka saker om honom. Men skam den som ger sig! För att  i alla fall inte framstå som deppig enstöring som gjort bort sig följer han de hårda pojkarnas bana. Bättre att ta i riktigt ordentligt så att  ingen ens kan TRO att man vill bli omtyckt!

 
Konceptet? Jo, ta en av de största politiska skandalerna i det här landet, som ingen riktigt KAN gilla, typ IB-affären.( = Inte Bra-affären) Och i stället för alla gråsvennson som fördömmer det – hylla det!  Och får man ingen uppskattning för det, så, ja, vem behöver vänner.  Här har du en ny ringsignal till din hårda image, Janne tufftuff.

 

PS. Känns det lite ensamt fram på natten trots alla roliga mail och sms du kan få läsa via FRAs listor så  finns det hjälp. En anonym användare   Facebook kan vara ett alternativ. Där finns de flesta, du är varmt välkommen och det kostar inte en enda skattekrona! DS.

 

Med vänliga hälsningar

Röd Press redaktionens Jourhavande medmänniska

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s