Charlie is our kind of kristdemokrat

Röd Press offentliggör idag att vi till fullo stödjer Charlie Weimers kandidatur till ordförande för Kristdemokraternas ungdomsförbund. Vi lovar att göra allt vi kan för att Charlie Weimers ska bli ordförande för Kristdemokraternas ungdomsförbund. Vi lovar att nästan aldrig någonsin nämna den rasistiska klubben Engelbrekt i samband med att vi nämner Charlie Weimers och hans kandidatur. Vi lovar att nästan aldrig mer publicera bilden från när Charlie Weimers lobbade för att ”fridlysa julen”, det vill säga propagerade för att julavslutningar ska hållas i kristna kyrkor. Charlie Weimers är för oss den ultimata ledaren för såväl Kristdemokratiska ungdomsförbundet som för hela det kristdemokratiska partiet. Ut med ”mes-Göran”, in med ”medeltiden rockar-Charlie”!

Annonser

12 kommentarer

Filed under Allmänt, Våra vänner

12 responses to “Charlie is our kind of kristdemokrat

 1. Det heter inte ”ska blir”. Det heter ”ska bli”. Utan ”r”.

 2. Och Klotband offentliggör idag att vi till fullo stödjer Röd Press som kandidat till statsorgan för det arbetande folket. Vi lovar att göra allt vi kan för att Röd Press ska bli ledande tidning för den röda massan. Vi lovar att nästan aldrig någonsin nämna Sovjet, Nord Korea, Pol Pot och GULAG i samband med att vi nämner Röd Press och deras strävan efter publicitet. Röd Press är för oss den ultimata tidningen för såväl Ung vänster som för hela Vänsterpartiet.

 3. WAT

  klotband vann.

  /thread.

 4. Johanna

  Äger du rättigheterna till bilden?

 5. rodpress

  Röd Press redaktion är produkter av den svenska flumskolan. Vi kan ingenting om varken stavning eller upphovsrätt. Men förra veckan var vi på en utställning och där lärde vi oss att Sovjet, Nord Korea, Pol Pot och GULAG i själva verket var jättedåligt.
  MVH

 6. johnjohnsson

  Är det Charlie Weimers som har luciakronan på sig?

 7. Pingback: Top Posts « WordPress.com

 8. Nina Beijer

  Röd press är lika intoleranta som vanligt, börjar nu publicera foton som de tror ska få sina vänner hatarna att fnissa. Lite som Ali Esbati som publicerade bilder på kurskamrater för att han insåg att hans sympatisörer hatarna inte skulle gilla deras utseenden.

 9. Arbetarperspektiv tillkännger härmed att man tycker att en uppretad kristdemokrat är en bra kristdemokrat, och att länk till Röd Press eminenta inlägg ska komma upp så fort det kapitalistiska bloggverktyget har vett att börja fungera igen.

 10. perre

  Tjea kamrater

  Det är ju underbart att våra vänner i alliansen klarar av att fucka up sin image alldeles själva..
  Låt dom hållas så tar vi dom när det gäller.

  ps.kolla in en super cool musikvideo som jag tror KDS verkligen skulle älska…not.

  P

 11. Pingback: Simon Says: Top 7 blogs in Sweden! | joinsimon.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s