Rebels without a clue? Knappast!

sovandemoderat1.jpg

Ibland blir redaktionen bara så förbluffade. Vi har fått en utredning angående medieägande, vi antar för att utreda om ägarkoncentrationen verkligen är så koncentrerad som vem som helst kan räkna ut? Nä inte ska vi raljanta nu, vi är så glada för beslutet, som kom till tack vare fyra hittils anonyma moderater. Dessa fyra hjältar valde under omröstningen att sitta ”i andra tankar helt enkelt”.

Vi på Röd Press förstår såklart att detta var en helt igenom strategisk plan från dessa moderater, som på detta sätt kan öka valfriheten för oss mediekonsumenter, samtidigt som de slipper att känna den vinande partipiskan på ryggen. Vi på redaktionen vill därför hylla er fyra modiga moderater med varsin blomsterkvast. Så snälla, hör av er till oss! Tillkännage er och motta vår tacksamhet!

sovandemoderat2.jpg

sovandemoderat3.jpg

sovandemoderat4.jpg

Bilder lånade från politikerbloggen.se och tagna på moderaterns rikskonferens. Vi på Röd Press vill klargöra att vi alltså inte tror att de fyra rebellerna sov, vi tror att de låtsades sova. Röd Press undviker medvetet att skoja om Fredrik Reinfeldts bok ”det sovande folket”. Bara så ni vet.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Allmänt

2 responses to “Rebels without a clue? Knappast!

  1. Eva

    Jag tror på den sista killen där.

  2. Erik

    Eftersom åtminstone en av dem på bilderna är centerpartist, så tror jag inte på den personen. Inte heller tror jag på någon av de andra. Vore det inte troligare att hitta någon av de fyra om man valde bilder på riksdagsledamöter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s