Livspussla med Röd Press

Röd Press är fascinerade av detta med livspusslet. Ett sånt där ord som plötsligt alla slänger sig med. Överallt läser vi om detta nutida fenomen, att tiden inte räcker till för både jobb och barn och självförverkligande. Symptomen är olika, men klart är att lösningen alltid tycks vara vårdnadsbidrag och avdrag för hushållsnära tjänster. Detta kan ställas mot tillexempel sex timmars arbetsdag och utbyggd dagisverksamhet, som alltid leder till kommunism och därmed i förlängningen folkmord samt repriser av teveprogrammet ”vilse i pannkakan”.

Nu kan du med hjälp av oss på Röd Press snabbt och lätt fixa ditt eget livspussel. Bara att skriva ut och klippa längst makeringarna. Pusslet kommer i två varianter och är perfekt för den tevefria kvällen, då ni bara ägnar er åt familjen. Så unna er en avslappnande kväll och låt den underbetalda städerskan fixa tvätten och dammsugningen. Det är avdragsgillt!

livspussel1.jpg

livspussel2.jpg

Röd Press livspussel sponsras exklusivt av Anders Borg och Göran Hägglund. Med benäget tillstånd av Birgitta Ohlsson och andra borgerliga feminister.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Allmänt, Röd Press tipsar

2 responses to “Livspussla med Röd Press

  1. Haha, bästa liknelsen med utbyggd Förskoleverksamhet (nej, det heter inte ”dagis”. Finns inga Daghem längre) och kommunism.

    Tänk er då vad som skulle hända om lönerna höjdes, barngrupperna blev mindre och lärarfacken och kommunal slutade jaga outbildade lärare och andra pedagoger och istället organiserade dom.

    Ja då jävlar

  2. Pingback: Att vara trött hela tiden « Vardagspussel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s