SAGAN OM GURRA P, MONKAN OCH PERRA

OBS: Allt i följande berättelse är påhittat och taget ur fantasin

På en liten skola någonstans i vårt avlånga land fanns det en gång en kille som hette Gurra P. Gurra P var den tuffaste killen i hela skolan. Han var ledare för det största gänget. Det hade funnits en del uppstickare under tiden, men Gurra P och hans gäng hade snabbt slagit ner dem och återigen tagit tillbaka makten på skolan. Ingen bråkar med Gurra och hans gäng ostraffat.

 

En av Gurras P:s bästa kompisar var Perra. Perra hade det inte så lätt. Han var ganska blyg och hade inte alls samma utstrålning som Gurra P. Men av någon konstig anledning så hade Gurra P tagit Perra under sina vingar. Vart än Gurra P gick, gick Perra.

Men så kom den oundvikliga dagen då Gurra P blev för gammal för att gå kvar på skolan. Men eftersom Perra var lite yngre så fick han gå kvar, ensam på skolan. Det var jättejobbigt ett tag för Perra att inte längre ha Gurra P där och stötta honom. Så en dag höjde en tjej i gänget rösten. Det var Monkan. Monkan hade varit med länge i gänget men aldrig fått hänga med Gurra P. Sen gick allt så snabbt. Monkan tog över gänget och blev dess nya ledare. Perra blev lite sur, för eftersom han var Gurra P:s bästa kompis så hade han nästan antagit att han skulle ta över gänget.

Tiden gick och Monkan blev mer och mer populär och Perra blev surare och surare. Han kände sig som om han satt i baksätet och inte fick köra. Så kom det en dag när Monkan sa till Perra att nu fick det vara slut på sura miner. Hon sa att om du vill vara kvar i gänget så får du faktiskt bjuda till lite. Men Perra var så sur och ledsen att han kunde inte bjuda till.

         Om jag inte får vara som jag vill så vill jag inte vara med heller, skrek Perra till Monkan!

         Skit i det då, sa Monkan och lämnade Perra ensam.

Perra såg hur Monkan och gänget vände honom ryggen. Vem skulle han hänga med nu? Kanske med Janne? Eller med Lasse? Så lämnar vi nu den lilla skolan. Frågan är vad som kommer hända med Perra. Kommer han att hitta ett nytt gäng, där han får vara som han vill? Kommer Monkan fortsätta vara ledare?

SLUT

Och förresten; Röd Press redaktionen tycker det är tråkigt för Pär Nuder att han blev sparkad som ekonomisk talesman.

Annonser

5 kommentarer

Filed under Allmänt

5 responses to “SAGAN OM GURRA P, MONKAN OCH PERRA

 1. Robban

  Fy f-n vilken smörja ni tottade ihop! Den var ju inte ens roligt.

  Var tog häckleriet mot borgarna vägen? Minns ni inte den gamla goda tiden då ni intervjuade Stockholmsbrats (2001/2002?) och ställde en massa frågor som uppenbarligen irriterade dem?

  Bättre kan ni!

 2. Daniel

  Jag håller med den här var dålig – dessutom är den politiska analysen smörja. Bättre kan vi!!

 3. Lisa

  Jag håller inte med alls!
  Jag skattade högt flera gånger! Sluta klaga och skriv något bättre om ni kan.

 4. Jim

  Jag vill ha fortsättningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s